Acull

dog-2170565_1920
A l’Associació Els Quissos vetllem pel benestar de tots els nostres gossos i per garantir el control de natalitat dels animals de companyia. És per això que entreguem tots els animals castrats o amb compromís de castració per part del propietari en un curt període de temps.

INTERVENCIONS QUIRÚRGIQUES: Mentre les femelles es recuperen de l’ovariohisterectomia, no poden estar al refugi perquè se’ls podria infectar la ferida. Durant aquest temps busquem cases d’acollida disposada a fer aquest petit esforç a canvi d’una gran recompensa, poder tenir un quisso a casa i ajudar-lo a trobar la seva llar definitiva.

En ocasions excepcionals alguns gossos requereixen intervencions complicades que posteriorment necessitaran una estada en un lloc més resguardat dels riscos d’infecció.

ENVELLIMENT i problemes de salut general: alguns gossos es queden al refugi i es van fent grans. Amb els anys apareixen problemes d’artrosi i altres complicacions pròpies de l’edat pels quals també necessitem acollida de llarga estada. Aquestes són les més difícils de trobar i requereix un grau més elevat d’implicació i consciència de les limitacions del gos en procés envelliment.

PROBLEMES D’ADAPTACIÓ: en casos puntuals hi ha gossos que toleren malament l’estada al refugi, tenen nivells baixos de frustració i això els provoca estrès crònic. Per aquests gossos també calen cases d’acollida, a fi de poder esperar la seva família adoptiva en un entorn el més similar possible a una llar.

Si creus que compleixen les condicions per tenir quisso en acollida temporal o de llarga estada, clica a l’enllaç Busquen acollida per veure els gossos que actualment ho necessiten.

Per qualsevol dubte pots consultar-nos al telèfon 630349755 (Imma Sabaté) o bé a través del nostre formulari de contacte Contacta de la nostra web.