Quissos especials

 

IAQUI

El Iaqui és un dels nostres quissos especials perquè té molta por. Té tanta por que quan el volem agafar se li escapa el pipí. Sempre ha viscut molt aïllat de les persones, en canvi, amb els altres gossos s’ha fet molt amic. Tant mascles com femelles i sempre amb gossos més aviat joves. Fa poc vam descobrir que té problemes greus a les extremitats posteriors: displàsia de maluc i malformació dels ossos del genolls, ja li hem fet la primera intervenció quirúrgica i mentrestant s’ha recuperat a casa de l’Imma on a més ha pogut perdre una mica la por a les persones. Ara ja torna a ser al refugi i camina molt millor, aviat el podrem tornar a operar perquè pugui estar bé del tot. Sabem que és difícil que l’adoptin però no perdem l’esperança, tant de bo ben aviat us puguem donar bones notícies…

MILKA

La Milka és especial pel seu caràcter. És una gosseta de raça Gos d’Atura, de mida gran i pèl semillarg. Sabem que trobar adopció per ella pot ser difícil però no impossible. És sociable i li encanta jugar amb la pilota, te la porta perquè li tiris i li encanta que la treguis a passejar i li ensenyis a fer trucs, és molt intel·ligent. També es porta bé amb altres gossos mascles que no siguin dominants, no tolera certes manipulacions i és impulsiva. Necessitaria conviure amb persones adultes que sàpiguen com tractar-la i respectin el seu espai.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

La LOLA vivia amb una persona que la cuidava però els seus problemes de salut eren greus que ja no sabia què fer i es va sentir desbordada. Té un trastorn compulsiu que fa que es persegueixi la cua i se la mossegui i les potes també. Ara ja té les ferides curades i amb tractament dermatològic i el collar isabelí comença a fer una vida més normal. Necessita algú molt especial que tingui paciència i temps per dedicar-li, qui l’adopti ha de comprendre que ella no vol fer el que fa, simplement no es pot controlar i necessita tractament i una vida tranquil·la i estable.