Com adoptar

Vull adoptar

dog-1441396_1920

Quan una persona vol adoptar un dels nostres quissos o mixos, s’ha de posar en contacte directament amb nosaltres. L’Associació Els Quissos dóna animals en adopció en zones on es pugui realitzar un seguiment previ i posterior a l’adopció.

El primer requisit és emplenar el qüestionari de preadopció. Si tot és correcte, es concertarà una visita al refugi o casa d’acollida per conèixer l’animal que es vol adoptar.

Es recomanen  almenys dues visites abans de l’adopció per valora al grau d’adequació de l’animal a la família adoptiva.

Posteriorment, i sempre que sigui possible, es realitzarà una visita al domicili del futur adoptant per comprovar les característiques de l’entorn i detectar possibles riscos pel benestar de l’animal.

Quan l’adoptant compleix els requisits i hi està d’acord, es passa a formalitzar el contracte d’adopció i l’animal ja passa a formar part de la família adoptant.

En el moment de formalitzar el contracte d’adopció, l’adoptant fa un únic pagament de 230€ si és un gos, en concepte de vacunes, microxip i esterilització. Tots els animals s’entreguen vacunats, desparasitats, amb microxip i esterilitzats. En cas que per l’edat de l’animal o alguna altra circumstància no s’hagi pogut realitzar la cirurgia per l’esterilització, l’adoptant es compromet en el moment de signar el contracte a realitzar aquesta intervenció quirúrgica al seu animal en un termini acordat amb l’associació.
puppy-2500894_1920